مشاهدة النتائج 1 الى 5 من 5
  1. #1

    Unhappy كيفية وضع مقالات في موقع

    السلام عليكم انا اول مرة اكتب هنا في المنتدى وإن شاء الله ماتكونش الأخيرة
    انا مطور c# asp.net مبتدئ
    مبتدئ اوي يعني em_1f610
    عامل موقع كامل ومش ناقصه اي حاجه غير اني محتاج اضيف للادمن انه يقدر يضع وينشر مقالات على الموقع

    انا ممكن اخليه يكتب المقال في ريتش تكست بوكس عادي وينسقه براحه
    وببعته لل sql server وبخزنه على انه text
    بس لما باجي استدعيه تاني لنشرة في الموقع مش عارف اعرضه فإيه ومابوظش شكل الموقع
    جربت اعرضه في ليبول بس بيدمر التنسيق وبيخلي كل الكلام في سطر واحد


    مفيش دلوقتي موقع الا وفيه مقالات يعني اكيد الطريقة معروفه ياريت حد يفيدني وشكراً ..


  2. ...

  3. #2
    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ،

    يُنقل للقسم المناسب ،
    بإذن الله ستجد من يساعدك من الأعضاء ^-^



    .: { ≡ الدلَيلُ الإرَشادِي » قسَم ُالبرمْجة و البرامَج ≡ } :.
    ومن لم يفرق بين ما أحاله العقل وبين ما لا يناله العقل فهو أخس من أن يخاطب فليترك وجهله .




    Ask | Ask2 | Twitter

  4. #3

    وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

    أهلاً وسهلاً فيك أخوي منور المنتدى ^_^

    في حاجة أنا ما فهمتها منك:
    بس لما باجي استدعيه تاني لنشرة في الموقع مش عارف اعرضه فإيه ومابوظش شكل الموقع
    ليه مش عارف تعرضه؟ وايش اللي بيحصل بالضبط؟
    وكيف بتخزن التنسيق في قاعدة البيانات عندك؟ بأي صيغة يعني html مثلا والا bbcode؟
    سبحانك اللهم وبحمدك أشهد أن لا إله إلا أنت، أستغفرك ربي وأتوب إليك

  5. #4
    إقتباس الرسالة الأصلية كتبت بواسطة Diamond mas مشاهدة المشاركة

    وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

    أهلاً وسهلاً فيك أخوي منور المنتدى ^_^

    في حاجة أنا ما فهمتها منك:


    ليه مش عارف تعرضه؟ وايش اللي بيحصل بالضبط؟
    وكيف بتخزن التنسيق في قاعدة البيانات عندك؟ بأي صيغة يعني html مثلا والا bbcode؟


    اولا

    قاعدة البيانات اللي بستخدمها هي 2008 sql server
    الداتاتايب الموجوده فيها مافيهاش html ولا bbcode

    انا بحفظها في صورة Text او مثلا Nvarchar(Max)


    ولما بستدعي المقال مرة تانيه في الموقع
    عاوز اعرف اعرضه في ايه بالظبط
    لما بحاول اعرضه في label بيضيع التنسيق وبيكون الكلام كلو في سطر واحد

    انا عاوز اعرضه في div اكون عامله في ال asp ومديلة تنسيق مناسب

    انا بفكر بصوت عالي دلوقتي معاك smile
    هل لما اعمل لل div اعمله id واسميه
    ال id هايظهر في كود السي شارب بتاعي
    واقدر احط فيه المقال لما استدعيه من قاعدة البيانات وياخد تنسيق ال div ومش مهم التنسيق اللي هو مكتوب بيه

    انا مش عارف

  6. #5

    شيء جميل،
    انت قلت أنك تستخدم RichText، أي نوع حضرتك بتستخدم؟
    أم أم ماذا بالضبط؟


    عندما تستخدم Rich Text (كالتي في الأعلى) فإن ما يُكتب هناك سيتم تحويله تلقائياً إلى html، أي أن الفقرات التي تتم كتابتها والتي سيتم إرسالها إلى السيرفر سيتكون على هيئة HTML،
    بعد ذلك تستطيع أن تعرض النص على صفحات الموقع في Label أو Panel بسهولة.

    وحقيقة أن تلك لم تعمل عندك يقود للتساؤل حول الـ Rich Text الذي تستخدمه،
    فلو أضفت Label اسمها label1 وأضفت الكود التالي إلى دالة تحميل الصفحة (Page_Load مثلاً) ستجد أن النص سيأخذ تنسيق الـ h1 الافتراضي أو ما قمتَ بتعديله داخل الـ CSS،
    أي أن ليس هناك مشكلة في الـ Label إذا ما كان محتوى النص html، لكن حتى لا يظهر النص على سطر واحد يجب أن يحتوي نصك على <br />

    كود الـ PHP:
    label1.Text "<h1>Title 1</h1><br /><h1>Title 2</h1>"

    أما بالنسبة لسؤالك عن الـ div، فتستطيع استخدام الـ Panel لنفس الغرض.

بيانات عن الموضوع

الأعضاء الذين يشاهدون هذا الموضوع

عدد زوار الموضوع الآن 1 . (0 عضو و 1 ضيف)

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

المفضلات

collapse_40b قوانين المشاركة

  • غير مصرّح لك بنشر موضوع جديد
  • غير مصرّح بالرد على المواضيع
  • غير مصرّح لك بإرفاق ملفات
  • غير مصرّح لك بتعديل مشاركاتك
  •  

مكسات على ايفون  مكسات على اندرويد  Rss  Facebook  Twitter